Metodický pokyn DR SR
Metodický pokyn Daňového riaditeľstva na uplatňovanie zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov pri dodaní plynu a elektriny od 1. 1. 2005. S účinnosťou od 1. 1. 2006 sa zákonom č. 523/2005 Z.z. novelizovalo príslušné ustanovenie zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, ktoré vymedzuje osoby povinné platiť daň pri dodaní plynu cez rozvodný systém zemného plynu a dodaní elektriny.