Vláda odsúhlasila nižšiu sadzbu DPH - Dobšovič, Dušan
Ministerstvo financii SR predložilo návrh zákona, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty v znení neskorších predpisov. Vláda súhlasila s návrhom, aby sa od 1. 1. 2007 pri liekoch a niektorých ďalších zdravotníckych tovaroch uplatňovala znížená sadzba DPH vo výške 10 percent. Na ostatné tovary by mala aj naďalej platiť základná sadzba 19 percent.