Aktuálne trendy rozvoja marketingu - Vojteková, Viera
Tri základné vývojové trendy, ktoré vytvárajú príležitosti pre uplatnenie sa na trhu. Hlavný cieľ marketingu. Hlavné marketingové analýzy a ich charakteristika: analýza zákazníkov, konkurenčná analýza, možnosť a schopnosť firmy uplatniť sa na trhu. Ďalšie trendy rozvoja marketingu: globalizácia, demografia, životný štýl, bezpečnosť produktov.