Retailová pravidla - Lelovičová, Jana
Ovplyvnenie rozhodovacieho procesu spotrebiteľa POS materiálom. Efektivita POS materiálov. Zrozumiteľná informácia na POS materiáli. Využitie cross-merchandisingu. Kvalitný materiál a povrchová úprava POS materiálov.