Z návštěvníka v nakupujícího - Šerý, Vít
Ako urobiť z potenciálneho zákazníka kupujúceho. Predajný koncept firmy Baťa. Vizuálny merchandising. Technicky kvalitná prezentácia tovaru. Optimálne využitie potenciálu predajného miesta. POP materiály ako sprievodcovia módneho trendu.