Multi-agent simulations: capital and financial market - Pinda, Ľudovít, 1958-
Popis časti komplexnej ekonomickej simulácie založenej na prístupe multi-agenta a genetických algoritmov. Tento simulačný program simuluje správanie skupiny ekonomík. Každá ekonomika pozostáva z heterogénnych agentov a trhov. Správanie agentov. Zameranie na kapitálový a finančný trh.