Bezpečnostná hrozba terorizmu v súčasnosti - Škvrnda, František
Všeobecná charakteristika bezpečnostnej hrozby terorizmu. Pôsobenie proti terorizmu. Aktuálne problémy teoretickej charakteristiky súčasného terorizmu.