Kvalitatívna náročnosť slovenskej ekonomiky - Fifeková, Elena
Identifikácia potenciálu rastu konkurenčnej schopnosti ekonomiky a udržateľnosti jej ekonomického rozvoja na základe úrovne kvalitatívnej náročnosti ekonomiky, založenej na poznatkovo náročných aktivitách. Hodnotenie vybraných oblastí kvalitatívnej náročnosti slovenskej ekonomiky v rámci EÚ-25. Úzke miesta dlhodobo udržateľnej rastovej výkonnosti a konkurencieschopnosti SR.