Znalosti ako jeden zo zdrojov konkurenčnej výhody - Mišún, Ľuboš
Základné zdroje konkurenčnej výhody. Dve hlavné cesty budovania konkurenčnej výhody: zdokonalenie kvality produkcie, budovanie dlhodobých vzťahov so zákazníkmi. Manažment znalostí.