Ekonomické souvislosti revitalizace "Brownfields" - Rydvalová, Petra
Vymedzenie pojmu brownfields. Klasifikácia brownfields. Problematika revitalizácie brownfields v Českej republike. Problematika brownfields z pohľadu investorov a municipalit. Porovnanie greenfields a brownfields z pohľadu investora.