Inovačné procesy v podnikoch cestovného ruchu - Kubičková, Viera, 1970-
Inovácie v podnikoch cestovného ruchu. Inovácie v službách cestovného ruchu. Inovačná aktivita podnikov cestovného ruchu v Slovenskej republike. Slovenské podniky cestovného ruchu nie sú dostatočne pripravené na konkurenciu s európskymi podnikmi, nakoľko nie sú v dostatočnej miere vybavené modernými prvkami konkurencieschopnosti.