Diskriminácia žien v ekonomickej teorii vybrané problémy - Brožová, Dagmar
Definícia a typy diskriminácie. Prehľad štatistických údajov. Teória diskriminmácie na trhu práce. Model s diskriminačnými preferenciami. Diskriminujúci monopson. Teória štatisticej diskriminácie. Diskriminácia a inštitút práva.