Národní nebo individuální zájem:případ prvorepublikového Československa - Doležalová, Antonie
Metodologický rámec pre skúmanie prejavov nacionalizmu v ekonomických vzťahoch. Vymedzenie pojmu hospodársky nacionalizmus. Tri roviny prejavu nacionalizmu v ekonomických vzťahoch. Nacionalizmus ako program.