Stav a perspektívy rozvoja pohostinských služieb cestovného ruchu - Sniščák, Vincent
Definícia cestovného ruchu a jeho dosah na rozvoj ekonomiky, sociálneho systému..., ale aj spotrebné aktivity účastníkov cestovného ruchu. Pohostinské služby predstavujú nezastupiteľnú zložku služieb cestovného ruchu. Cestovný ruch a pohostinské služby. Východiskový stav a transformačný proces. Tendencie budúceho rozvoja.