Znižovanie nákladov metódou Kaizen - Serina, Pavol
Charakteristika metódy znižovania nákladov Kaizen. Najvýznamnejšie techniky metódy Kaizen. Hlavné princípy a filozofia Kaizen. Oblasti stratégie Kaizen: firemná kultúra, maximalizácia zisku, zníženie nákladov, zvýšenie predaja.