Príhovor rektora EU prof. Ing. Vojtecha Kollára, CSc - Kollár, Vojtech
Príhovor rektora Ekonomickej univerzity v Bratislave z príležitosti zahájenia akademického roka 2006/2007. Vzdelávanie v znalostnej ekonomike. Význam vzdelania pri sociálnej integrácii človeka. Ekonomická univerzita ako najstaršia vysoká škola s ekonomickým zameraním na Slovensku. Študenti ako aktívna súčasť kvalitného vzdelávania.