Podporné programy pre podnikateľov - program rozvoja vidieka - Beňadik, Ján
Skúsenosti odborníkov pri vypracovávaní podporných programov pre poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka. Sektorový operačný program Poľnohospodárstvo a rozvoj vidieka (SOP P-RV) - charakteristika a priority programu. Program rozvoja vidieka SR 2007-2013. Modernizácia fariem. Riadenie programov.