Kultúru bývania nemožno naordinovať - Čupíková, Zdena
Základné údaje o sociálnej situácii rómskej menšiny a navrhované prístupy k riešeniu bytového problému, ktorý si vyžaduje neustálu pozornosť. Zabezpečenie východiskových podmienok pre rozvoj bývania Rómov si žiada komplexný prístup zo strany štátu a spoluprácu zainteresovaných rezortov. Obnova a výstavba bytov. Model financovania bývania. Monitoring súčasného stavu.