Testing the Weak Form of Efficiency on Czech and Slovak Stock Market - Hančlová, Jana
Testovanie slabých miest efektívnosti českej a slovenskej burzy cenných papierov v rokoch 2000-2004. Hypotéza efektívnej burzy. Testovanie slabých miest efektívnosti. Existujúce výsledky testovania efektívnosti českej burzy. Charakteristika českej burzy a testovanie jej efektívnosti. Charakteristika slovenskej burzy a testovanie jej efektívnosti. Závery testovania českej a slovenskej burzy cenných papierov.