Marketing nákupu a jeho aplikácia v podnikovej praxi - Kita, Jaroslav
Koncepcie marketingu nákupu: aplikácia klasických techník marketingu v nákupe a "reverse" marketing. Etapy marketingu nákupu z pohľadu výrobného podniku. Výsledky marketingového prieskumu o aplikácii marketingu nákupu vo výrobných podnikoch. Kľúčové aktivity pri realizácii marketingu nákupu. Chápanie nákupu ako strategickej funkcie podniku.