Možnosti zmeny podnikovej kultúry v podnikoch Michalovského a Trebišovského okresu - Mizla, Martin, 1955-
Existuje jednoznačná súvislosť medzi úspešnosťou firmy a jej vnútornou atmosférou, prostredím, ktoré v nej panuje. Spojitosť medzi úspešnosťou firmy a jej vnútornou kultúrou. Podniková kultúra a jej úrovne. Príspevok skúma prístupy pracovníkov k svojim podnikom v Michalovskom a Trebišovskom okrese, na území, ktoré je jedno z najmenej rozvinutých v rámci Slovenska. Výsledky výskumu.