[Informačné systémy marketingu] - Dzurová, Mária
Recenzia na publikáciu autorov M. Mariaša a Š. Žáka Informačné systémy marketingu. Cieľom publikácie je rozšíriť a prehĺbiť vedomosti čitateľov v oblasti využívania informácií a informačných systémov pre marketingové riadenie firiem. Publikácia pojednáva o všeobecných charakteristikách informačných systémov, o počítačom integrovaných obchodných činnostiach, o systémoch na podporu marketingového rozhodovania. Obsahom publikácie je okrem teoretickej časti aj aplikačná časť. Je určená najmä študentom 4. ročníka Obchodnej fakulty Ekonomickej univerzity.