Systémy zabezpečovania kvality v štátoch Bolonskej deklarácie - Lesáková, Dagmar, 1949-
Agentúry zabezpečovania kvality v štátoch Bolonskej deklarácie. Súčasné trendy a mechanizmy zabezpečovania kvality vo vysokom školstve. Systémy zabezpečovania kvality. Typy evalvácie v Európe.