<The> Possibilities of GDP per capita analysis and comparison in V4 countries - Pardelová, Ružena
Indikátor pomeru HDP na kapitál (GDPpc) - jeden z významných indikátorov národnej úrovne a medzinárodného porovnania. Definícia indikátorov extenzity. Definícia indikátorov intenzity. Multiplikatívne modely indikátora GDPpc. Základný model. Model indikátora integrálneho GDPpc pre národné ekonomiky. Pod-modely faktorov. Možnosti analýzy modelov indikátora GDPpc. Medzinárodné porovnanie GDPpc v krajinách V4.