Estimating the cyclical component in CPI of Slovakia and Poland - Rublíková, Eva
CPI - Consumer price index - Index spotrebiteľských cien. Autoregresívny proces modelovania cyklu. Hodnotenie cyklickej zložky. Rozdielne vývojové cykly CPI na Slovensku a v Poľsku v rokoch 2003-2005.