<The> Main mortality changes in the Slovak Republic during the period 1991-2000 - Sandtnerová, Soňa
Vývoj úmrtnosti v Slovenskej republike za roky 1991-2000. Regionálne rozdiely úmrtnosti na Slovensku. Medzinárodné porovnanie miery úmrtnosti.