An analysis of the social situation in selected countries of the European Union - Sodomová, Eva
Analýza sociálnej situácie. Teoretické predpoklady analýzy základnej zložky (PCA - Principal component analysis). Výsledky empirického výskumu. Medzinárodné porovnanie sociálnej situácie v Európskej únii-15 a krajinách V4.