Marketing vo vede - Jesný, Martin
Z obsahu: Aj veda potrebuje marketing. Prepojenie vedy a výskumu s komerčnou sférou. Slováci robia výskum pre Ferrari. Ako k vede pritiahnuť mladých. Popularizácia bádania. Podpora štátu pre popularizátorov vedy by mala rásť.