Ako podnikať
Z obsahu: Zefektívňovanie logistiky nie je iba o šetrení. K štíhlemu podniku. Skladové zásoby. Firma sú ľudia. Dr. Jekyll a Mr. Hyde - riadenie nie je pozícia, ale myslenie. Efektívny predajca - neformálnosť a vulgárnosť. Vyradenie nepredajného tovaru. Poradenstvo - zamestnávanie zdravotne postihnutých.