Vplyv harmonizácie systémov účtovníctva na zainteresované subjekty - Šnircová, Jana, 1971-
Potreba harmonizácie účtovníctva a finančného výkazníctva v ére globalizácie hospodárstva jej dopad na tri zainteresované subjekty: regulátora systému účtovníctva, zostavovateľa účtovnej závierky a používateľa účtovnej závierky, a to v podmienkach Slovenska ako členského štátu EÚ.