Trend Top 2006 šampióni podnikania
Podnikanie. Firma roka. Banka roka. Poisťovňa roka. Nefinančné spoločnosti. TOP 200. Podniky v regiónoch. Odvetvia. Finančné spoločnosti - správcovské, banky, faktoringové, lízingové spoločnosti, poisťovne. Verejný sektor. Vysoké školy.