Zavedenie eura na Slovensku a príprava podnikateľov - Štefanec, Ivan
Na Slovensku sa plánuje zaviesť euro od 1.1.2009. Proces zavedenia eura na Slovensku. Príprava na zavedenie eura. Etický kódex podnikateľov pre zavedenie eura. Prieskum verejnej mienky na tému zavedenie eura v nových členských krajinách EÚ.