Ľudský kapitál v manažmente znalostí ako konkurenčná výhoda - Čihovská, Viera
Charakteristika novej ekonomiky. Tri vlny civilizačných zmien. Prvá vlna - agrárna. Druhá vlna - priemyselná revolúcia. Tretia vlna - súčasnosť - hlavným faktorom nového systému tvorby bohatstva sú znalosti, poznatkový kapitál. Desať oblastí spôsobu produkcie bohatstva v novej ekonomike "tretej vlny". Manažment znalostí. Bilancia znalostí.