Stav a rozvoj technologických inkubátorov na Slovensku v podmienkach Lisabonskej stratégie SR - Rosenberg, Miloslav
Postavenie technologických inkubátorov v hospodárstve SR. Postavenie výskumu a vývoja v rozvojovej stratégii SR. Vypracovanie Národného rozvojového plánu, ktorý sa týka rozvoja regionálnej stratégie. Kľúčové oblasti stratégie Slovenska: Informačná spoločnosť, Veda, výskum a inovácie, Vzdelávanie a zamestnanosť, Podnikateľské prostredie. Podporné finančné aktivity v oblasti rozvoja inkubátorov na Slovensku. Súčasný stav inkubátorov.