Odvodové zaťaženie a konkurencieschopnosť slovenských malých a stredných podnikov - Pavlík, Adrián
Odvodové zaťaženie na Slovensku a malé a stredné podniky. Najväčšie prekážky v podnikaní. Zdanenie práce na Slovensku v porovnaní s inými krajinami. Rozloženie zdanenia práce v SR v rokoch 1995 - 2004. Vývoj odvodového zaťaženia malých a stredných podnikov v rokoch 2003 - 2005. Vplyv aktuálnej daňovej a odvodovej legislatívy na malé a stredné podniky.