Vytváranie podmienok pre konkurencieschopnosť firmy - Čimo, Jozef
Nevyhnutnosť spolupráce krajín Európskej únie pri pozdvihnutí výkonnosti výskumu a inovácií, čo by malo zvýšiť hospodársky rast a zamestnanosť v EÚ. Inovácie v Európskej únii a na Slovensku. Prioritné rozvojové oblasti. Inovačný potenciál firiem. Inovátori novej éry.