Vybrané spôsoby na zefektívnenie distribučnej činnosti - Daňo, Ferdinand, 1959-
Distribúcia ako jedna z foriem zvyšovania konkurencieschopnosti firmy. V oblasti distribúcie ide o všetky subjekty, ktoré zabezpečujú transfer produktov na ceste od výroby až k spotrebiteľom. Reinžiniering v distribučných činnostiach. Stav rovnováhy v distribučnom kanále pred zavedením ECR (systém maximálnej kooperácie vo všetkých oblastiach distribúcie). Stav v distribučnom kanále v prípade prevahy obchodu. Stav v distribučnom kanále v prípade prevahy výroby. Stav dynamickej rovnováhy v distribučnom kanále po aplikácii ECR.