Určenie cien tepla z výhrevne so spaľovaním drevnej štiepky a zemného plynu - Fabuš, Michal
Návrh alternatívnej výhrevne s predpokladaným palivom - drevná štiepka a zemný plyn. Dodávky tepla z výhrevne. Určenie kotlov inštalovaných v alternatívnej výhrevni. Prevádzka výhrevne so spaľovaním drevnej štiepky a zemného plynu. Špecifikácia investičných nákladov na vykurovanie výhrevne. Ekonomická a finančná analýza výroby tepla vo výhrevni.