Prístupy k riadeniu znalostí v podmienkach podnikovej praxe na Slovensku - Mesároš, Peter
Úloha manažmentu znalostí v podnikoch. Zhodnotenie prístupu vybraných slovenských podnikov k riadeniu znalostí. Podstata riadenia podnikových znalostí. Znalostná kultúra v podniku ako základný kameň manažmentu znalostí.