Správa a riadenie v obchodných spoločnostiach - Bobáková, Viktória
Prehľad rôznych názorov a pohľadov na riadenie a správu v obchodných spoločnostiach. Princípy správy a riadenia podniku. Úloha jednotivých súčastí systému corporate governance. Konflikt záujmov. Riadenie konfliktov záujmov.