Stravovanie v kúpeľoch - Pachingerová, Mária
Výživa a stravovanie v kúpeľoch ako významná súčasť liečebného procesu. Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorý sledoval aké jedlá poskytujú jednotlivé liečebné zariadenia (reštauračné, diétne, vegetariánske), postup pri navrhovaní diétnych jedál, informácie o energetickej a nutričnej hodnote jedál, cenovú úroveň, systém obsluhy. Inovovaný diétny systém v liečebnom stravovaní. Využívanie nutričného softvéru Alimenta v kúpeľnom stravovaní.