Inovácia produktu - základ úspechu v podnikaní v spoločnom stravovaní - Pachingerová, Mária
Energetická a nutričná hodnota produktu spoločného stravovania ako základná súčasť jeho kvality. Aplikácia výživových kritérií do spoločného stravovania. Ďalšie súčasti kvality produktu spoločného stravovania a ich inovácia. Inovácia produktu spoločného stravovania a národná gastronómia. Vývoj tradičnej stravy na Slovensku. Gastronomické služby v Skalici a okolí. Využitie gastronómie v rozvoji cestovného ruchu v Skalici.