Analýza ekonomickej činnosti kúpeľných podnikov na Slovensku - Eliašová, Darina
Charakteristika kúpeľného podniku po transformačných zmenách v roku 1989. Majetok kúpeľných podnikov. Finančná výpomoc z fondov Európskej únie. Hodnotenie zamestnancov kúpeľného podniku z pohľadu návštevníkov. Postoj slovenskej vlády k rozvoju kúpeľníctva. Vplyv klientov na ekonomické výsledky podniku. Štatistiky kúpeľnej liečebnej starostlivosti slovenských zdravotných poisťovní.