Strategické rozhodnutia v marketingu agropotravinárskeho podniku zamerané na produkt a spotrebiteľa - Chebeň, Juraj
Marketing v agropotravinárstve. Efektívnosť marketingových aktivít a ich dopad na úroveň odbytu, na hospodárske výsledky agroproducentov a na úroveň zamestnanosti v agrorezorte. Široká škála produktov. Strategické marketingové rozhodnutia agropotravinárskeho podniku. Podstatné kroky marketingovej stratégie. Možnosti a využitie prvkov marketingových stratégií v agropotravinárstve v Slovenskej republike.