Možnosti optimalizace toků informací ve veřejné správě - Baťa, Robert
Optimalizácia procesov vo výrobnej sfére , ale aj vo verejnej správe. Požiadavky na zlepšovanie efektivity vo výkone verejnej správy. Charakteristika modelu Petriho sítě, jeho grafické znázornenie a matematické vyjadrenie. Program Umberto 5.0.1 – spôsob vyjadrenia modelu Petriho sítě. Výstup modelu po dosadení vstupných údajov. Vzťah miery spolupráce viacerých oddelení a doby spracovania dokumentu.