Challenges of revitalised Lisbon strategy of the European Union for Slovakia and other CEECs - Kosír, Igor
Vstup Slovenska do Európskej únie v roku 2004 ovplyvnil hospodársky a spoločenský rozvoj krajiny. Spoločný trh - voľný pohyb tovaru, kapitálu, osôb a služieb. Výzvy rastúcich ekonomík Číny a Indie. Ambiciózne ciele lisabonského procesu v rokoch 2000-2004 a ich revitalizácia. Vedomostná ekonomika a výzvy pre informačnú spoločnosť. Výzvy pre Slovensko.