Competitiveness of Czech and Slovak citizens and enterprises in the enlarged European Union - Báráňová-Čiderová, Denisa, 1977-
Spoločný trh Európskej únie umožňuje osobám a podnikom odísť do inej krajiny za štúdiom, prácou, oddychom, podnikaním. Internetové (webové) stránky poskytujúce rôzne informácie osobám a podnikom operujúcim v inej krajine EÚ. Potrebné administratívne vedomosti. Príklady dotazníkov.