Rebríček pripravenosti štátov na informačnú spoločnosť - Baranovič, Roman
Informácia o pripravenosti štátu na informačnú spoločnosť. Rebríček štátov za rok 2006 bol vytvorený analytickým oddelením ekonomického týždenníka The Economist a Inštitútom IBM pre podnikanie. Trendy v Európe.