Řízení podnikového vzdělávání - Neuwirth, Josef
Rozdiely v riadení bežného vzdelávania v podniku a v riadení dotovaného projektu vzdelávania. Časová náročnosť dotovaného projektu. Dokladovanie projektu. Povinná publicita daného projektu vzdelávania. Plánovanie a náklady na projekt. Zodpovedný prístup zamestnancov k vzdelávaniu. Hodnotenie prínosu.