Význam samoregulácie reklamy v Európskej únii a jej aplikácia v podmienkach Slovenskej republiky - Zorkóciová, Otília, 1954-
Význam a ciele reklamy. Otázka etiky v reklame. Systém samoregulácie reklamy. Ciele samoregulácie reklamy. Samoregulácia môže byť funkčná len v rámci legislatívneho rámca. Inštitucionálne zabezpečenie. Medzinárodná obchodná komora v Paríži (ICC) - významná organizácia zaoberajúca sa samoregulačnými systémami. Európska aliancia reklamných štandardov.